ΜΕΝΟΥ
Καλάθι

Πληροφορίες παράδοσης

To PSWNIA.GR  δεσμεύεται να αποστείλει τα προϊόντα από το κέντρο διανομής του  εντός μίας (1) εργάσιμης ημέρας από την ολοκλήρωση της παραγγελίας, με την προϋπόθεση ότι αυτά είναι διαθέσιμα. Όσες παραγγελίες τοποθετούνται το Σαββατοκύριακο θα επεξεργάζονται από (την επόμενη) Δευτέρα. Τα προϊόντα παραδίδονται με εταιρεία courier (ACS) στη διεύθυνση (έδρα της μεταφορικής) που έχει επιλέξει ο χρήστης.

Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας είναι 1 έως 3 ημέρες, ανάλογα την γεωγραφική περιοχή του παραλήπτη. Για αποστολές στην Κύπρο ο χρόνος παράδοσης διαφέρει σε 5- 10 εργάσιμες ημέρες. 

Σε περιόδους εκπτώσεων, εορτών και σε δυσμενείς καιρικές συνθήκες ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις. Το PSWNIA.GR θα ενημερώνει με e-mail για τυχόν καθυστερήσεις στην παραγγελία του χρήστη.

Το PSWNIA.GR δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις που δεν προκύπτουν από δική του υπαιτιότητα ή οφείλονται σε λόγους ανωτέρας βίας.

Στην περίπτωση που ο χρήστης επιθυμεί να του παραδοθούν τα προϊόντα σε συντομότερο χρονικό διάστημα, (παράδοση Σάββατο) θα χρεώνεται επιπλέον. Χρόνος εγγύησης 3-6 μήνες , ανάλογα την κατηγορία.

Τα μεταφορικά σε ολη την Ελλάδα είναι δωρεάν για αγορές άνω τω 50 ευρώ.