ΜΕΝΟΥ
Καλάθι

Τρόποι πληρωμής

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.pswnia.gr αποδέχεται τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

1) Πληρωμή με Πιστωτική Κάρτα

Όλες οι συναλλαγές μέσω πιστωτικών καρτών στην ιστοσελίδα της διεκπεραιώνονται χρησιμοποιώντας την τεχνολογία πληρωμών της τράπεζας ALPHA BANK, οι οποίες κρυπτογραφούν τα στοιχεία της κάρτας του χρήστη σε ασφαλές περιβάλλον κεντρικού υπολογιστή.

Η πληρωμή θα χρεωθεί και θα ληφθεί από τον λογαριασμό του χρήστη μόλις το PSWNIA.GR λάβει την παραγγελία του και ελέγξει τα στοιχεία   του. Όλοι οι κάτοχοι πιστωτικών και χρεωστικών καρτών υπόκεινται σε ελέγχους εγκυρότητας και εξουσιοδότησης από τον φορέα που εξέδωσε την κάρτα.

Αν ο φορέας που εξέδωσε την κάρτα του χρήστη αρνηθεί να δώσει στο PSWNIA.GR εξουσιοδότηση για την πληρωμή, δεν μπορεί να θεωρηθεί το τελευταίο υπεύθυνο για τυχόν καθυστέρηση ή μη παράδοση της παραγγελίας.

Το PSWNIA.GR καταβάλλει κάθε εύλογη προσπάθεια για να κάνει την ιστοσελίδα όσο το δυνατόν ασφαλέστερη.
Όλες οι συναλλαγές μέσω πιστωτικών καρτών στην ιστοσελίδα της διεκπεραιώνονται χρησιμοποιώντας την τεχνολογία πληρωμών της Alpha e-Commerce, οι οποίες κρυπτογραφούν τα στοιχεία της κάρτας του χρήστη σε ασφαλές περιβάλλον κεντρικού υπολογιστή.
 Επιπλέον, το PSWNIA.GR καταβάλλει κάθε εύλογη προσπάθεια, στο βαθμό που έχει τη δυνατότητα, για να διατηρήσει τα στοιχεία της παραγγελίας και της πληρωμής απόρρητα, αλλά εφόσον δεν υπάρχει αμέλεια εκ μέρους της δεν φέρει ευθύνη για τυχόν απώλεια σε βάρος του χρήστη.

   


 2) Πληρωμή με Τραπεζική Κατάθεση.
Ο χρήστης μπορεί να καταθέσει το ποσό σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς:

  ALPHA BANK

  IBAN: GR83 0140 5710 5710 0233 0001 614

  Δικαιούχος : BRAND SHOP IKE

 ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

  IBAN: GR62 0172 2560 0052 5609 0101 636

  Δικαιούχος : BRAND SHOP IKE

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, όταν ο πελάτης επιλέγει την πληρωμή μέσω τραπεζικής κατάθεσης, η αποστολή της παραγγελίας ολοκληρώνεται εφόσον έχει επιβεβαιωθεί η κατάθεση του πελάτη από το τμήμα λογιστηρίου. 

   


3) ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Η πληρωμή των προϊόντων μπορεί να γίνει με μετρητά κατά την παραλαβή τους στο χώρο που έχετε δηλώσει. 

Η δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή δεν υποστηρίζεται για αποστολές στην Κύπρο. 

Τα μεταφορικά προς όλη την Ελλάδα είναι δωρεάν για αγορές άνω των 50 €